Solceller för företag

Gå mot en hållbar framtid med solceller

Solaiko är ett växande solcellsföretag i Sverige, specialiserat på att erbjuda solenergilösningar för små och medelstora företag. Vår expertis ligger i att skräddarsy solenergisystem för en rad olika företagsfastigheter, inklusive mindre industri- och logistikbyggnader, och vi är stolta över att leverera pålitliga och effektiva lösningar för grön energi.

Välj Solaiko för att ta ditt företag in i en grönare och mer hållbar framtid. Vi erbjuder inte bara avancerade solenergilösningar, utan också den personliga uppmärksamhet och expertis som ditt företag behöver för att framgångsrikt integrera grön energi i sin verksamhet.

Trygghet och Kvalitet

Vi på Solaiko sätter stor vikt vid kvalitet och tillförlitlighet i varje projekt vi tar oss an. Genom att noggrant välja våra leverantörer och säkerställa att våra installatörer och projektledare uppfyller höga standarder, kan vi erbjuda våra kunder en effektgaranti på solpaneler från välkända tillverkare.

Mer än bara solceller

Vår service sträcker sig längre än bara installation av solpaneler. Vi erbjuder ett komplett paket av energilösningar som hjälper ditt företag att nå sina hållbarhetsmål. Våra system inkluderar allt från solpaneler till laddboxar och batterier, vilket ger en heltäckande lösning för ditt företags energibehov.

Personlig och lokal service

Som ett mindre företag erbjuder Solaiko en personlig och lokal service. Vi förstår vikten av att ha en nära relation med våra kunder och strävar efter att vara en pålitlig partner i varje steg av er solenergiresa, oavsett var i Skaraborg ni befinner er.

En helhetslösning för företag

Hos Solaiko förstår vi vikten av ett integrerat och effektivt energisystem. Våra produkter är noggrant utformade för att fungera sömlöst tillsammans, skapande av ett heltäckande förnybart energisystem för ditt företag. Med rätt förutsättningar på plats levererar Solaiko en komplett lösning som inte bara omfattar högkvalitativa solceller, utan även effektiva batterilagringslösningar och praktiska laddboxar för företagets elbilar och elfordon.

Batteri

Lagra överskottsel som genereras under soliga dagar och använd det vid behov. Ett batteri minskar företagets beroende av det offentliga elnätet och bidrar till lägre energikostnader.

Laddbox för lantbruk

Laddbox

En effektiv lösning för företag som använder eller planerar att införa elbilar. Laddboxar möjliggör snabb och enkel laddning på arbetsplatsen, för både anställda och besökare.