Våra tjänster

Skräddarsydda installationer

Vi tillhandahåller skräddarsydda solcellsinstallationer för en mängd olika fastighetstyper, vilket möjliggör för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att göra en lönsam och hållbar investering i solenergi. Vår ambition är att göra solenergi tillgänglig för alla, samtidigt som vi främjar både hållbarhet och ekonomiskt ansvarstagande.

Solceller för privatpersoner

Att installera solceller på ditt hem är en investering som inte bara höjer fastighetens värde, utan också ger betydande besparingar på dina elkostnader. Denna investering minskar ditt beroende av det lokala elnätet, vilket leder till lägre energiräkningar både på kort och lång sikt. Dessutom bidrar solceller till en renare miljö och en mer hållbar framtid, samtidigt som de skyddar dig mot framtida energiprisökningar.

Solceller för företag

Hos oss får du mer än bara installation av solpaneler – vi erbjuder en komplett energilösning som stödjer ditt företags hållbarhetsmål. Vårt utbud inkluderar allt från solpaneler till laddboxar och batterier, vilket ger en omfattande lösning för dina energibehov. Vi anpassar våra tjänster för att passa din verksamhet, med allt från initial konsultation till installation och service. Vårt team av experter säkerställer att du får en effektiv, kostnadseffektiv och hållbar energilösning

Solceller för bostadsrättsföreningen

Är er bostadsrättsförening nyfiken på att utforska potentialen med solcellsanläggningar? Att investera i solceller är att investera i framtiden, både för er bostadsrättsförening och dess medlemmar, samt för miljön. För bostadsrättsföreningar med tillgängliga takytor erbjuder detta en perfekt möjlighet att övergå till hållbar solenergi.

Solceller för lantbruk

Solcellsanläggningar är en värdefull och långsiktig investering för lantbruk, särskilt för de med hög elförbrukning. Lantbruksfastigheter, med sina stora takytor, är idealiska för solceller, vilket erbjuder betydande ekonomiska fördelar både för nuvarande och framtida lantbrukare. Denna investering minskar driftskostnader och främjar en hållbar framtid.

Vill du lära dig mer och få inspiration?

Ta en titt på våra referensprojekt för att se exempel på nöjda kunder och deras installationer.