Om oss

Solaiko AB

Belägna i Skaraborg, är Solaiko din lokala partner inom solenergi.
Med en vision om att främja en grönare och mer hållbar framtid, har vi dedikerat oss till att erbjuda högkvalitativa solcellslösningar som är både ekonomiskt fördelaktiga och miljövänliga. Med en lokal närvaro strävar vi efter att vara din föredragna partner i övergången till solenergi, genom att erbjuda pålitliga, kundcentrerade tjänster och högkvalitativa produkter.


Vi är stolta över att vara en del av övergången till förnybar energi i Sverige och bidra till en ljusare, renare framtid för alla.

sunset over the horizon

Vad vi erbjuder

Solcellssystem: Vi erbjuder skräddarsydda solcellssystem som är anpassade efter dina specifika behov och förutsättningar. Våra experter är här för att guida dig genom hela processen, från design till installation.

Energilagring: För att maximera din energisparpotential erbjuder vi moderna lösningar för energilagring, vilket gör det möjligt för dig att lagra överskottsel och använda den när solen inte skiner.

Rådgivning: Vårt team av erfarna rådgivare är här för att hjälpa dig att navigera i solenergivärlden, med expertis inom allt från finansieringsalternativ till tekniska specifikationer.

Varför välja Solaiko?

Lokal expertis: Med vår djupa förståelse för Skaraborgs unika klimat och förhållanden, kan vi erbjuda lösningar som är perfekt anpassade till dina lokala behov.

Hållbarhet: Vi är engagerade i att främja en hållbar framtid genom att erbjuda miljövänliga energilösningar som minskar ditt koldioxidavtryck och sänker dina energikostnader.

Kundfokus: Hos Solaiko är kunden alltid i centrum. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar.

Kvalitet och pålitlighet: Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna och installatörerna i branschen för att säkerställa att du får en produkt och en tjänst som du kan lita på i många år framöver.